Pagina's

maandag 14 mei 2012

Smile, just take a smile :)

Lachen, we kunnen niet zonder, want zonder het lachen zou het leven een stuk minder lachwekkend zijn. Lachen is natuurlijk niet altijd even eenvoudig, als het je bijvoorbeeld niet mee zit, maar met deze 7 redenen, zal je toch een beetje gemotiveerder zijn om wél lekker vaak te lachen.

  1. Het is zonde om elke dag je tanden te poetsen, een beugel te nemen om tandafwijkingen te corrigeren, je tanden te flossen,… om dan al dat werk niet te showen. Als we naar de kapper geweest zijn, willen we toch ook dat iedereen dat ziet?
  2. Lachen is gewoon mooi, het maakt een sympathieke, uitnodigende indruk.
  3. Ik heb ooit gelezen, dat doordat je tanden bij het lachen blootgesteld worden aan de zon, ze witter worden. Het is beter/ gezonder dan van die tandpasta te gebruiken die ze witter maakt. Een erg goede reden dus.
  4. Lachen werkt goed tegen depressies.
  5. Als er iemand stiekem een foto van je neemt en die vervolgens op Facebook ofzo plaatst, is het leuker om er met een lachend gezicht op te staan dan met een erg humeurig gezicht. Anders krijg je snel de naam “zuurpruim”, als je niet goed oplet.
  6. Als je lacht, gaan er deuren voor je open. Iedereen vindt je dan een vrolijk persoon én gaat dan moeite doen om met je in contact te komen. Want, wie wil er nou niet omgaan met een enthousiast iemand? (oké, dit is misschien een beetje hetzelfde als reden 2)
  7. Stel: je loopt lachend over straat en het is je droom om model of iets dergelijks te worden (wie heeft als meisje nou eens niet daarvan gedroomd? Het is net hetzelfde als kleuters die zeggen “ik wil later prinses worden”), heb je meer kans dat als een agent je spot, hij je ook daadwerkelijk aanspreekt. Ten eerste omdat je met een smile op je gezicht gewoon meer uitstraling hebt, en ten tweede omdat dat gewoon de drempel voor een praatje kleiner maakt.

Zo, ik hoop op deze manier de boodschap overgebracht te hebben. J

1 opmerking:

  1. Gewoon omdat lachen leuk is. Het maakt jezelf en andere vrolijk :) Positief blogje ^^

    BeantwoordenVerwijderen